Nis

Belirli gün ve haftalar çerçevesinde, "7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" olması nedeniyle okulumuz psikolojik danışmanı tarafından "Kişisel Verilerin Korunması Konusunda Bilinçlendirme" semineri düzenlenmiş, konu ile ilgili pano hazırlanmıştır

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası Etkinliklerimiz

Nis

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen  “Ramazan ve Ahiret Bilinci” Semineri Sultangazi İlçe Müftülüğü Vaizesi  Pakize Yetimova tarafından gerçekleşmiştir.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphane haftasında sınıflarımız kitap okuma saatini kütüphanede yaptılar.

Mrt

Mangala turnuvasında Belinay Zehra Binay birinci , Nurgül Aslan ikinci olmuştur.

Mrt

Öğrencilerimizle beraber okulumuzda iftar düzenledik.

Mrt

Öğrencilerimiz Ali Kuşçu Uzay Evini ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapildi, itfaiye ekipleri tarafindan deprem ve yangin aninda yapilmasi gerekenler hakkinda eğitim verildi.

Mrt

Okulumuz lise kademesinde satranç turnuvalarının ilk turu tamamlandı.

Mrt

12.sınıf öğrencilerimizle Kadir Has Üniversitesi ve Rezan Has Müzesini ziyaret ettik.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinliğimiz, emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

14-18 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası konulu pano çalışmamız

Mrt

Bugün öğrencilerimizle Ali Kuşçu Uzay Evini ziyaret ettik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda etkinliklerle anıldı.