Mrt

Ramazan ayını okulumuzda coşku ile karşıladık.

Mrt

Yazı Akademileri okul buluşmaları kapsamında yazar Hüseyin Karacayı okulumuzda ağırladık.

Mrt

Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan-i Şerif'i karşılama Panomuz

Mrt

12. Sınıflar ile  Topkapı Sarayı ve Gülhane parkı gezisi gerçekleştirdik.

CUMALIKIZIK & BURSA & ULUDAĞ GEZİSİ DÜZENLEDİK

Öğrencilerimizle birlikte Osmanlı Devleti’nin 1. Başkenti Bursa gezisi düzenledik.

Dunya miras listesinde bulunan tarihi Cumalıkızık köyünde yaptigimiz kahvalti sonrası  Uludağ milli parkına hareket ettik. Kayak merkezinde telesiyeje binen öğrencilerimiz, karda eğlenerek zaman geçirdiler.

Ardından   Bursa merkezde Emir sultan türbesinin ziyaret ettik. Bursanin eşsiz lezzeti İskender yiyerek gezimizi tamamladık.

Şbt

Okul Müdürü Asuman Bayram başkanlığında Müdür Yardımcısı Gökhan Ersoy ve okul rehber öğretmeni Büşra Tekin tarafından tüm öğrencilerimize YKS-LGS süreçleri, devam-devamsızlık, başarıyı artırma yöntemleri, sınav süreçlerinin doğru yönetilmesi ve okul kuralları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Şbt

PDR servisi lise son sınıf öğrencilerine etkili ders çalışma yöntemleri konulu semineri gerçekleştirdi.

Şbt

Okul Müdürü Asuman Bayram başkanlığında Müdür Yardımcısı Gökhan Ersoy ve okul rehber öğretmeni Büşra Tekin tarafından 7. Sınıf öğrenci velilerimiz ile LGS süreci, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, devamsızlık, disiplin ve başarının artırılmasına yönelik çalışmalarımızı paylaştık.

Şbt

11.sınıf öğrencilerimize YKS bilgilendirme semineri yapıldı.Sınav sistemi ve verimli ders çalışma teknikleri hakkında öğrencilerimiz bilgi sahibi oldu.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Öğrencilerimiz bugün Topkapı Sarayı Müzesini ziyaret ettiler.

Ock

12.sınıf öğrencilerimizle beraber İstanbul Üniversitesi Beyazıt kampüsünü ve yangın kulesini gezdik. Beyazıt Camiini ve çarşısını da görme fırsatı bulduk.