Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa ve Gazze’de zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için program gerçekleştirildi.

Ock

Öğrencilerimizle beraber  Recep Tayyip AİHL 'ye okul gezisi düzenledik.

Ock

Öğrencilerimizle beraber Miniatürk Gezisine gittik.

Ock

12.sınıf öğrencilerimizle Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Üniversite fuarına gittik.

Öğrencilerimizin Beykoz Cam ve Billur Müzesi Gezisi

Ara

Türkiye Geneli 9. sınıflar Türk Dili Edebiyatı ve Matematik ortak sınavı okulumuzda sorunsuz uygulandı, şube müdür yardımcımız Ahmet DUMAN sınavı yerinde inceledi.

Ara

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akifin ölüm yıldönümünde 9. sınıflarımızla kabrini ziyaret ettik.

Ara

Öğrencilerimiz bugün Dolmabahçe Sarayını ve Resim Müzesini ziyaret ettiler.

Ara

Genç Nida Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz Ravan Makrah 3.oldu.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri -Sözlük Özgürlüktür- Projesi kapsamında okulumuz lise kademesi öğrencilerinin çeşitli sözlüklerden hazırladıkları panolar