May

Okulumuzda 14 Mayıs ve 17 Mayıs arasında 10-A ve 10-B sınıflarının beraber düzenledikleri tiyatro festivali sona ermiştir. Festival boyunca “Ferhat ile Şirin”, “Şair Evlenmesi” ve “Bir Yaz Gecesi Rüyası” isimli oyunlar sergilenmiştir. Oyunda emeği geçen öğrencilere ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

2023-2024 eğitim- öğretim yılı mezuniyet törenimizi gerçeklerştirdik. Öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar dileriz.

May

Okulumuzda düzenlenen Kültür Festivalimizin ilk gününde 10/B sınıfı öğrencilerimiz Fransa, Hindistan, Japonya, İtalya ve Meksika ülkelerini tanıttı. Gün boyu ziyarete açık olan stantlarımızda okulumuzun öğrencileri farklı kültürler hakkında bilgiler edindi. Üstün emeklerinden ötürü 10/B sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Sınıflar arası düzenlenen münazara karşılaşmasında finalde 11-A ile 10-B sınıfları karşılaşmıştır. “Ülkelerin kalkınmasında eğitim önemlidir.” tezini savunan 10-B sınıfı 247,3 puanla şampiyon olmuştur.

May

Sultangazi İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından velilerimize yönelik " Aile ve Bilinçli Medya Kullanımı" konulu seminer düzenlenmiştir.

May

LİSE KADEMESİ SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALRIMIZDA 9A, 10A VE 12A FİNALE KALDI. TEBRİK EDİYORUZ.

OKULUMUZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÇEYREK FİNALİNE YÜKSELDİ, BAŞARILAR DİLİYORUZ

May

8 ve 7. sınıflarımızda LGS deneme sınavı yapıldı.

OKULUMUZ SINAV TAKVİMİ

Nis

8 ve 12 . sınıflarımızın sınav tarihleridir.

Nis

nisan ayı okul aile birliği gelir gider tablosu

Nis

ORTAOKUL VE ANA SINIFIMIZIN  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDAN GÖRÜNTÜLERİ, ÇOCUKLARIMIZA KUTLU OLSUN